• Betala med Klarna
  • Snabb leverans
  • Fri frakt över 699,-

Ta med köket på semestern

Det är semestertider och snart är det dags att väcka sjusovarna i husvagnen!

Tips: Packa med stekhällen till sommarens semester och ät god och vällagad mat ”on the road”.

Här hittar du Tinas recept på en riktigt smarrig morgonmacka med italienska tunnbröd, majo, ost och hela svineriet! :)

Recept på äggmacka på stekhäll

1-2 portioner
3 ägg
Salt och svartpeppar
1 knippe gräslök , finhackad
1 stort piadina-bröd
Smör till stekning
1 näve riven lagrad ost
2 msk majonnäs
2-3 skivor rökt kyckling eller kalkon
Ärtskott ,krasse och rivet citronskal och lite gräsig olivolja till topping

☀️Hetta upp din stekhäll
☀️Vispa upp äggen lätt med en gaffel , smaksätt med salt , peppar och hackad gräslök
☀️Låt en rejäl smörklick dansa ner på hällen och låt den brynas, tillsätt äggsmeten och stek 1-2 minuter på medelvärme.
☀️Lägg på Piadina-brödet och stek några minuter till (låt bli att röra i ägget under ☺ ) ha tålamod !
☀️Vänd nu upp brödet och stek på andra sidan medan du toppar med riven ost , majonnäs och övriga ingredienser.
☀️Vik ihop mackan dubbelt och servera direkt !

https://www.hallmarkofsweden.se/pub_docs/files/IMG_5823.jpg
https://www.hallmarkofsweden.se/pub_docs/files/IMG_5830.jpg