• Snabb leverans
  • Fri frakt över 499,-
Förbättrat vindskydd på alla modeller
Om Hällmark

Förbättrat vindskydd på alla modeller

Problemet med krånglande vindskydd på tidigare modeller har varit välkänt. Från och med i år är samtliga våra brännare uppdaterade med vårt nya stabila vindskydd som skruvas på plats. Det förbättrade vindskyddet ger både bättre skydd mot vinden, en stabilare gasolbrännare och är rejälare – precis som de ska vara. Läs mer här Det vindskydd som tidigare satt på Hällmarks gasolbrännare var av tunn metall. Metallremsan monterades med metallclipps som tyvärr inte förankrade vindskyddet på ett fullt tillfredställande sätt. Upplevelsen var helt enkelt att grejerna inte satt fast ordentligt.

Hällmarks nyutvecklade vindskydd, som nu sitter på samtliga brännare, monteras nu med rejäla skruvar och sitter fast. Vindskyddet är kraftigare över lag och anpassningar har även gjorts för att brännaren ska ges ett förbättrat vindskydd och för att brännaren ska fungera mer effektivt. Vindskyddet kan enkelt monteras av och på, vid till exempel transporter.

Tyvärr kan vi inte uppgradera gamla brännare med nytt vindskydd, eftersom de gamla brännarna har olika fästen än de nya brännarna.
https://www.hallmarkofsweden.se/pub_docs/files/Förbättratvindskyddpåallamodeller/Nytt-vindskydd.jpg