• Snabb leverans
  • Fri frakt över 699,-
Vad är Hällmark
Om Hällmark

Vad är Hällmark

Hällmark är ett svenskt varumärke för utomhusmatlagning, för så väl trädgården som skogen. I sortimentet finns hällar för olika användningsområden, kaffepannor, våffeljärn, pizzaugnar och mycket annat. Produkter för matlagning över våra gasolbrännare eller direkt över öppen eld.

 

Våra stilrena handtag i kromat fjäderstål har hämtat både funktion och inspiration från vackra och rejäla gamla vedspisar. Våra hällar tappar inte formen eller slår sig. De har livstidsgaranti.

 

Våra produkter är utvecklade med fokus på trygg och säker användning, för matlagning där maten smakar som bäst - utomhus.

 

Hällmark är en svensk och skandinavisk naturtyp.

Solens strålar spelar mellan de glesa furorna, över den vita renlaven och de kala hällarna. Vandraren har hällmarken som lättvandrad favoritterräng som på höjderna erbjuder vacker utsikt över skog, hav och sjöar.

Hällmarken är också en symbol för den svenska naturen - rejäl, evig och fulländad i sin enkelhet och vackert fårad och formad av istider.

Det är dessa värden vi vill ska genomsyra Hällmark.

Våra stilrena handtag i kromat fjäderstål har hämtat både funktion och inspiration från vackra och rejäla gamla vedspisar. Våra hällar tappar inte formen eller slår sig. De har livstidsgaranti. De behöver bara lite omtanke någon gång då och då. Våra hällar är pålitliga och effektiva verktyg, lite som en fin gammal handsmidd yxa som bara blir vackrare för varje år som går.

Eldens urkraft och kokkaffet är en fulländad upplevelse i sin enkelhet. Vi kokar vårt kaffe i Sveriges mest sålda kaffekanna. Rejäla hurror i just den rätta tjockleken som enkelt hanteras med endast en pinne som verktyg. Funktion, design och njutning i ett.

Hällmark är sprunget ur de svenska hällmarkerna, rejäla och närmast oförstörbara.

 

Hällmark of Sweden