Recept med Hällmark
Salsicciafärs med grönkål, paprika och pasta
Salsicciafärs med grönkål, paprika och pasta
Tillagat på stekhäll av våra ambassadörer @landforss
Använd kryddade råkorvar och ta ut färsen. Det gör matlagningen ute väldigt enkel men ändå smakrik.
Utöver råkorv behövs:
Olja/smör
Grönkål
Gul paprika
Pasta
Vitlökspulver
Salt och peppar
Koka pastan al dente.
Värm upp hällen och fräs på korvfärsen i olja. Stek tills att det fått färg. Om vi skulle haft den stora stekhällen med oss denna gången så skulle vi stekt grönkålen och paprika tillsammans med färsen efter det. Men denna gång hade vi lilla och fick då steka i omgångar. Medan du steker grönkålen krydda med vitlökspulver, salt och peppar. När grönkålen mjuknat så är det dags att servera!
Rör ihop allt med pastan och lägg upp på tallriken.
Mättande och gott - perfekt då man är ute på fjället!