• Snabb leverans
  • Fri frakt över 499,-
Grilled cheese på elden
Recept med Hällmark

Grilled cheese på elden

Varma mackor är en svårslagen favorit och som dessutom funkar till dagens alla måltider. Våra ambassadörer @landforss på Instagram delar med sig av sitt bästa recept:

1. Bred ett tunt lager majonnäs på sidorna som blir utsidan av mackan. Tycker man inte om majonäs behöver man inte vara orolig, den hjälper mackan att bli gyllene och krispig utan att lämna smak.
2. Lägg sedan på en ost som smälter bra, exempelvis passar cheddar och gruyere smakmässigt bra till grilled cheese.
3. Kläm ihop mackan i järnet och lägg på elden. Öppna med jämna mellanrum och kolla hur färgen se ut. Hellre en gång för mycket än för lite, grillade mackor är gott men inte om de brända. När dom är gyllene är dom klara!

https://www.hallmarkofsweden.se/pub_docs/files/Toastpåbålet/Grilled-cheese-sandwich--landforss-(1)-.jpg
https://www.hallmarkofsweden.se/pub_docs/files/Toastpåbålet/Grilled-cheese-sandwich--landforss-(2).jpg
https://www.hallmarkofsweden.se/pub_docs/files/Toastpåbålet/Grilled-cheese-sandwich--landforss-(3).jpg